Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia Główna
(1)
Author
Andrasik Roman
(1)
Reda Anna
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Grzanki
(1)
Kucharstwo
(1)
Pizza
(1)
Zapiekanki
(1)
Żywność
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
Indeks s.174-175
Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią. Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i oczywiście na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy - można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i przygotować danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają. Pamiętając o walorach tych dań, przygotowaliśmy dla Państwa książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki. (z okł.)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Główna
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again