111604
Książka
W koszyku
W książce znajdziecie tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne sposoby na przygotowanie smakowitych przetworów. Marynowany kalafior, ocet estragonowy czy chrzanowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków, ostry sos po gruzińsku... to tylko niektóre z przepisów, które na pewno Was zainteresują i uzupełnią Waszą wiedzę o domowych sposobach przetwarzania i konserwowania warzyw. Książka dostarcza również mnóstwo wyczerpujących informacji o przechowywaniu warzyw zarówno w postaci świeżej jak i przetworzonej oraz o ich właściwościach leczniczych i spożywczych. Jednym słowem: przetwory domowe bez tajemnic! Przeczytaj, wypróbuj przepisy, poczęstuj i zaskocz znajomych nowymi pomysłami!
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej