111270
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią. Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i oczywiście na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy - można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i przygotować danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają. Pamiętając o walorach tych dań, przygotowaliśmy dla Państwa książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki. (z okł.)
Availability:
Wypożyczalnia Główna
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Indeks s.174-175
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again