111223
Książka
W koszyku
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią. Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i oczywiście na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy - można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i przygotować danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają. Pamiętając o walorach tych dań, przygotowaliśmy dla Państwa książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki. (z okł.)
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Uprzejmie informujemy, że w dniach 10.03.2025 – 31.03.2025 r. biblioteka będzie nieczynna z powodu inwentaryzacji zbiorów.
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Indeks s.174-175
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej