111662
Book
In basket
Zdrowszy i smaczniejszy od kupnego - chleb pieczony w domu. Aromat świeżego pieczywa rozchodzący się po kuchni, zrumieniona skórka, pulchne ciasto - tego nie da się zastąpić żadnym smakołykiem. Pieczenie to wielka przyjemność i wielka satysfakcja. Sięgnij po jeden z przepisów na pieczywo pszenne, pełnoziarniste, pikantne czy słodkie. Chleb dyniowy, migdałowy warkocz, paluchy serowe, słodki chlebek z patelni albo domowe drożdżówki - wybór jest naprawdę imponujący! Każdy przepis opatrzono informacją o kaloryczności, zawartości tłuszczów, cukrów i węglowodanów. Oprócz tego dużo praktycznych informacji o samym pieczeniu: rodzajach mąki, kształtach chleba, drożdżach, zakwasach i dodatkach.
Availability:
Filia nr 2 Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64/7 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Brotbacken Brot, Brötchen & Co. : die besten Rezepte, 2004.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again