111182
No cover
Book
In basket
Dania z mięsa. - Warszawa : Prószyński Media, 2011. - 175,[1] s. : il. kolor. ; 24 cm.
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
W książce zebrano sprawdzone przepisy na potrawy z mięsa i drobiu - pieczenie i pasztety, zrazy i klopsy, kotlety i medaliony, gulasze i potrawki. Oprócz tanich i łatwych w wykonaniu znalazły się tu również dania wykwintne, mogące być ozdobą niejednego stołu.
Availability:
Oddział dla Dzieci
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Uprzejmie informujemy, że w dniach 10.03.2025 – 31.03.2025 r. biblioteka będzie nieczynna z powodu inwentaryzacji zbiorów.
Notes:
General note
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again