110597
Książka
W koszyku
Znakomity kucharz wiedeński zdradza wiele tajników decydujących o mistrzostwie jego sztuki kulinarnej. Jak sprawić, by ugotowane warzywa zachowaly żywy kolor, a wolowina z cebulą byla miękka? W jaki sposób uzyskać fale na sznyclu? Pytania o wskazówki i rady są uporządkowane alfabetycznie. Jeśli zastanawiasz się nad tym, dlaczego zrobiony przez ciebie naleśnik cesarski nie jest dostatecznie puszysty, przeczytaj haslo naleśniki . Jeśli twoje pytanie nie dotyczy konkretnej potrawy, to sprawdz po prostu odpowiednie haslo, np. sól, przyprawy itp. Male triki- wielka kuchnia.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: "Die kleinen Tricks der grossen Kuche" 1993
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej