110641
Brak okładki
Książka
W koszyku
W książce omówiono sposoby magazynowania surowców oraz właściwości i metody oceny jakościowej surowców podstawowych i substancji pomocniczych stosowanych w cukiernictwie, a także cechy i zastosowanie opakowań. Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I szkół zasadniczych, zawód: cukiernik, oraz dla uczniów klas I technikum i szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: cukiernictwo.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68 (1 egz.)
Czytelnia Główna
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Dla uczniów kl. I szkoły zasadniczej, zawód - cukiernik, jako książka pomocnicza dla kl. I technikum, zawód - technik technologii żywności, specjalność - cukiernictwo
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. [206]
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej